Týmové focení 2018/2019

cara

 ve fotogalerii máme nové fotky pana Ivo DUDKA pro sezonu 2018/2019

STALO SE ....

cara

 Vše co se v našem týmu stalo, výsledky, reportaže, novinky - najdete v sekci STALO SE - ZDE

MUŽI

 

1 MHK TAEDA Karviná 14 20
2 Rožnov p.R. 14 19
3 Napajedla 14 19
4 Pepino SKP F-M B 14 19
5 SKH Polanka n.O 14 19
6 SK Žeravice 14 16
7 Sokol Ostrava 14 15
8 L.Zubří 14 14
9 TJ SOGOS Holešov 14 10
10 TJ Tatran Litovel B 13 8
11 Luhačovice 13 4
12 Házená Uničov 14 3

Informace a výsledkový servis - házená MHK KARVINÃ

BUčŽ u TOHO!

 

V SOBOTU 22.4.2017 OD 16.30 HOD. NÁS čŒEKÁ UTKÁNÍ ROKU! NA DOMÁCÍ PALUBOVCE PŘIVÍTÁME TÝM VSETÍNA, SE KTERÝM SE UTKÁME V PŘÍMEM SOUBOJI O PRVNÍ MÍSTO. VÍTčšZ SE TAK PŘIBLÍÅ½Í CELKOVÉMU VÍTčšZSTVÍ V TOMTO LIGOVÉM ROčŒNÍKU!!!

 

BUčŽ U TOHO!!!

 

 

Mario

Po infarktovém závěru vezeme zlatý bod z Rožnova!

 

V sobotu 8.4.2017 jsme hráli velice důležité utkání v Rožnově pod Radhoštěm. Byli jsme si vědomi toho, že musíme minimálně bodovat, abychom pěed sebe v tabulce nepustili na první místo Vsetín.

 

Mario

I Polanka odjela s prázdnou!

Polanka k nám dorazila v plné sestavě i dravými mladíky. Scházel jen zkušený Radim Pavlík, který se pěi svém zranění ujal funkce vedoucího mužstva. Od úvodních minut se hrála tvrdá házená. S velkým množstvím technických chyb a nás trápilo neproměňování vyložených 100% šancí. A tak jsme se nemohli  dostat do většího vedení. I když jsme vedení drželi po celou půli. Náš tým držel výbornými zákroky Jirka Tabara.

 

Mario

Dobyli jsme "DčšDINU"

 V sobotu 25.3.2017 jsme zajížděli k velmi těžkému utkání do Zubří. V zuberské hale jsme se utkali s Lesanou o další body. Utkání v Zubří jsou vždy tvrdá, emotivní a vypjatá. Navíc celé Zubří se chystalo na víkendové Play Off extraligy. I z nás bylo cítit, že chceme v Zubří uspět, protože každé vítězství na zuberské palubovce má velkou váhu.

Mario

V odvetě jsme Å umperku nedali Å¡anci!

  V sobotu 18.3.2017 jsme od 16.30 hod. hostili soupeěe ze &Sumperku. Tato utkání nabízí vždy pohlednou házenou. My jsme v tomto utkání měli velikou motivaci. Chtěli jsme potvrdit vítěznou formu a hlavně &Sumperku oplatit podzimní porážku.

 

Mario

Záloha FM dobyta!

  V neděli  12.3.2017 jsme zajížděli k velmi těžkému utkání do Frýdku-Místku. Tam jsme se utkali se zálohou extraligového SKP. Základní šestku tohoto „B“ týmu tvoří hráči, kteří působí v extraligovém „A“ týmu.  I proto nás čekal nelehký úkol.  Ale kluci byli odhodlání porvat se o body a do Frýdku jsme odjížděli v bojovné a vítězné náladě.

Mario

Prodloužené partnerství!!!

 

 V těchto dnech došlo k prodloužení a hlavně prohloubení našeho partnerství s firmou TEADA services s.r.o. Firma TEADA services s.r.o. se tak stává jedním z našich hlavních partnerů. DčšKUJEME !!!

 

 

Reklamní pěedměty a tiskoviny, bezpečnostní reflexní doplňky pro chodce, cyklisty, děti. Lanyardy, propisky, tašky, hrnky s potiskem... a ještě mnohem více.

Více na www.taeda.cz

Mario

POZVÁNKA - ZMčšNA čŒASU UTKÁNÍ!!!

 

Mario

Po boji prohra o gól

 

V neděli 26.února jsme zajížděli k podvečernímu utkání do Litovle. Tam jsme se stěetli se záložním týmem extraligové Litovle. Tento tým je složen z mladých hráčů a doplněn o zkušené borce extraligového „A“ týmu.

 

Mario

Na úvod vítězství!

 

 

 V sobotu 18.2.2017 od 10,30 hod jsme na domácí palubovce odstartovali odvetnou část soutěže, ve které chceme navázat na kvalitní výkony i výsledky z podzimu.

Na úvod k nám zamíěil záložní tým z Velké Bystěice, který je poskládán hlavně z mladých hráčů a v zimní pěestávce byl doplněn o hráče Olomouce (tým se rozpadl) a Hranic.

Mario

Předchozí | 31-40 / 226 | Následující
 
MHK Karviná
Copyright © 2010 MHK Karviná. All rights reserved. Created by TAEDA - reklamní predmety a tiskoviny.